Zakelijke catering op hoog niveau

Zakelijke catering

Zakelijke catering evenement, of het nou een diner is, walking-dinner, borrel of een feestavond. In uw evenement wilt u de kernwaarden van uw bedrijf terug  laten komen in de aankleding en uitstraling van uw evenement.
Wij zorgen ervoor dat u de zorg uit handen kunt geven betreft; organisatie, catering, aankleding en ook entertainment als dat gewenst is.
Uw evenement zal een een perfect visitekaartje voor uw gasten worden.
Zakelijke catering

Service van Luxury Chefs

Onze primaire focus bij uw evenement ligt bij de culinaire invulling op Michelin niveau. Waar wij verse en kwalitatieve producten hanteren of het nou een klein of groot gezelschap is.
Wilt u meer service dan alleen catering? Wij kunnen u uiteraard ook helpen met het bedenken van het concept. Het concept begint bij de vraag is het informeel of juist formeel? Uit hoeveel personen bestaat het gezelschap? s het doel om zaken te doen of om relaties te versterken? Lanceert u een nieuw product of staat het evenement in het teken van een jubileum? Wilt u uw eigen bedrijfslocatie of een externe locatie gebruiken? Alle omstandigheden zijn van belang en bepalen de details die uw evenement tot een succesvolle gelegenheid maken. U geeft aan wat de doelstelling is Luxury Chefs gaat er mee te werk tot het voor nu naar wens is. 

Werkwijze Luxury Chefs Events

De werkwijze van Luxury Chefs Events is samengaand met wat u kan verwachten is een Michelin restaurant. Elk gerecht zal met liefde en verse producten worden bereid. Bij Luxury Chefs Events kunt u elk seizoen een ander menu van 3 tot 8 gangen verwachten. Wenst u een compleet menu op maat? Laat het ons weten!
Wenst u een offerte op maat? Wij vernemen het graag om u verder te voorzien van informatie!
Is een evenement op sterrenniveau voor u teveel van het goede, maar wilt u wel culinair genieten? Bekijk dan de mogelijkheden bij Frans kelders