Particuliere catering op hoog niveau

Particuliere catering

Particuliere catering. De catering van particuliere evenementen. Wij leveren uniek maatwerk voor elke individuele opdrachtgever. U kunt dan den denken aan evenementen zoals: verjaardagen, jubilea, bruiloften, of (kerst)diners. Ons doel is om deze bijzondere mijlpalen in iemands leven niet alleen qua culinaire invulling maar als een prachtig evenement in zijn geheel te verzorgen, waar u zelf geen omkijken aan heeft. Wij denken graag met u mee om een evenement op sterrenniveau te verzorgen.
Thuis of op locatie? Alles is mogelijk 
Zakelijke catering
Diner

Service van Luxury Chefs

Onze primaire focus bij uw evenement ligt bij de culinaire invulling op Michelin niveau. Waar wij verse en kwalitatieve producten hanteren of het nou een klein of groot gezelschap is.
Voor vrijwel ieder evenement kunnen we een verrassend concept op maat ontwikkelen, zodat u terugkijkt op een onvergetelijke ervaring. Er zijn veel details en onderdelen waar u rekening mee dient te houden: van het bepalen van de locatie en het doel van het evenement tot de eventuele bedankbriefjes na afloop.

 

V

Werkwijze Luxury Chefs Events

De werkwijze van Luxury Chefs Events is samengaand met wat u kan verwachten is een Michelin restaurant. Elk gerecht zal met liefde en verse producten worden bereid. Bij Luxury Chefs Events kunt u elk seizoen een ander menu van 3 tot 8 gangen verwachten. Wenst u een compleet menu op maat? Laat het ons weten!
Wenst u een offerte op maat? Wij vernemen het graag om u verder te voorzien van informatie!
Is een evenement op sterrenniveau voor u teveel van het goede, maar wilt u wel culinair genieten? Bekijk dan de mogelijkheden bij Frans kelders