High Wine

High Wine! Wenst u graag een offerte op maat? Neem dan nu contact met ons op via info@luxury-chefs.nl

Informatie volgt.
Informatie volgt
Informatie volgt
Informatie volgt
In het kort

Iedereen kent wel een High Tea. Bij een High wine wordt de thee vervangen door wijn. De hapjes zijn voornamelijk hartig en niet zoet. Vaak vindt deze variant plaats in de namiddag rond borreltijd. Goede wijn en lekker hapjes vormen de basis van een gezellige wijntafel. Uiteraard is de locatie ook erg belangrijk. 

Bent u alles behalve een zoetekauw, maar geeft u wel om een hartig hapje met een goed glas wijn? Dan is deze variant van de high tea echt iets voor u!

High wine
High Wine
Op locatie of thuis

De basis voor een gezellige wijntafel is natuurlijk lekkere hapjes en goede wijn. Om uw wijntafel compleet te maken is een bijzondere locatie de finishing touch. Luxury Chefs Events verzorgt overal uw wijntafel! Of het nou thuis is of op uw bedrijfslocatie. Uiteraard helpen wij u ook graag zoeken naar de perfecte locatie extern. 

Wijntafel + wijnproeverij
Normaliter is het juist een keuze tussen een high wine of  een wijnproeverij. Bij een wijntafel kunt u juist kiezen welke wijn u drinkt, maar bij een proeverij drinkt een aantal verschillende wijnen.
Luxury Chefs Events heeft hier een leuke combinatie van gemaakt. U start uw wijntafel  met 3 verschillende wijnen met bijpassende amuses. Dit volgt met wijnen naar keuze en een plateau met hartige hapjes.