Diner

Diner op sterrenniveau

Wenst u graag een offerte op maat? Neem dan nu contact met ons op via info@luxury-chefs.nl

Dineren is een moment van samen zijn en gezelligheid.  Een moment van genieten en bijpraten met uw vrienden, familie of collega’s. Dit allemaal onder het genot van luxe catering en bijpassende wijnen. 

Particuliere catering

Een diner voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, jubilea of babyshower. Voor elk evenement kunnen wij een culinaire avond verzorgen. Wij verzorgen elke gelegenheid compleet op maat. Het Diner wordt compleet met een wijnarrangement verzorgt. Uiteraard zijn er ook andere dranken een optie.

Luxury Chefs Events onderscheidt zich niet alleen qua kwaliteit. Wij onderscheiden ons ook door onze dienstverlening. De klant staat altijd op nummer 1 en elke klant wordt persoonlijk en op maat behandeld. Wij maken uw evenement een ervaring om nooit te vergeten. Met plezier komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Diner
Diner

Bedrijfscatering

Wilt u uw gasten of personeel een smaaksensatie geven die zij niet meer zullen vergeten? Wij verzorgen een compleet diner op maat inclusief wijnarrangement. Onder een zakelijk evenement verstaan wij evenementen, georganiseerd door organisaties. Deze diner’s gericht op interne partijen, zoals personeelsfeesten of een bedrijfsjubilea. Of externe partijen, zoals openingen, productpresentaties, relatie ontvangsten etc. 

De primaire focus bij een zakelijk diner is culinaire invulling op hoog niveau met verse kwaliteit producten. Buiten het leveren van catering kunnen wij ook andere service regelen als dat gewenst is.

Wenst u liever een evenement op een hoog niveau maar niet op sterreniveau? Bekijk dan de website van Frans Kelders Cuisinier.
https://franskelders.nl/